Близо 120 000 гласа и 53 000 гласували е равносметката от .

...
Близо 120 000 гласа и 53 000 гласували е равносметката от .
Коментари Харесай

Зрителите избраха своите любими звезди в първите Награди NOVA подкрепя българските филми

Близо 120 000 гласа и 53 000 дали своят вот е равносметката от. Зрителите на NOVA избраха своите обичани български артисти, актриси и продукции за първи път посредством онлайн гласоподаване в следните 5 категории: Кино, ТВ Сериали, УЕБ Сериали, Риалити сериали и Изгряваща звезда. Ето и кои са огромните спечелили:

В категория  " ТВ Сериали "   с над 10 000 (10608) гласа преди всичко се подрежда хитовата българска поредност " Откраднат живот " . След оспорвано състезание, премията за обичан артист в същата категория отива при Юлиан Вергов (3993) за превъплъщението му като доцент Виктор Банков. Второ и трето място почитателите отредиха на надарените Димо Алексиев (3403) и Моню Монев (2366).
 Юлиан Вергов NOVA
С най-вече гласове измежду дамите е Йоана Буковска-Давидова (3326), която завоюва феновете на българските филми с ролята на Виолета Захариева в " Откраднат живот ", а незабавно след нея се подреждат Ралица Паскалева (2321) и Дария Симеонова (1464).
 Йоана Буковска-Давидова NOVA
Продукцията с най-вече зрителски гласове в категория " Кино " е лентата " Дъвка за балончета " (2394), а Теодора Духовникова (2401) - звездата в основната женска роля на кино лентата, както и на още една родна кино продукция „ Вездесъщият ”, печели наградата за „ Любима актриса “. На второ и трето място са Снежана Макавеева (978) и Зорница София (479). Наградата за „ Любим артист “ безапелационно печели Асен Блатечки (3246), следван от Иван Юруков (629) и Валери  Йорданов (530).
 Теодора Духовникова NOVA
„ Следвай ме “ (3024) е изборът на почитателите за най-предпочитан уеб сериал, а звездите на продукцията Илиян Илиев (2014) и Христина Христова – Тита (2183) са събрали най-голяма зрителска поддръжка в категориите за обичани артист и актриса. Сериозен бе ползата на гласуващите и в категория " Риалити Сериали " , където големият победител с близо 11 000 (10874) гласа е любимецът на почитателите на " София – Ден и Нощ " Митко. Най-харесвана измежду дамите е Симона (6509), която ще получи оценката „ Любима актриса “.

В специфичната категория “Изгряваща звезда “ първото място печели Андрея Захариев (2529) от " Дъвка за балончета ", следван от двамата братя от " Ние, нашите и вашите ” - Мартин Цолов (2252) и Мартин Желанков (1529).

„ Наградите на NOVA са естествено продължение на една доста мощна за българските филми година. Като водещата медийна група на пазара за нас е от стратегическо значение да влагаме в местни продукции и българско кино, тъй като с поддръжката си даваме опция освен на звездите, само че и на всички креативен специалности, свързани с киното, да вземат участие в огромни планове, тъй че да се развива родния пазар. Щастлива съм, че изборът за обичаните български актриси, артисти и продукции подкрепени от NOVA през 2017 е изработен от феновете ”, разяснява Вики Политова, основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Отличията са следващата стъпка, с която най-голямата медийна и софтуерна компания у нас поддържа български продукции на всички платформи. 5 огромни кино ленти, 5 български тв и 3 уеб сериала и над 40 уеб студийни поредици са осъществени с поддръжката на NOVA единствено през 2017, а над 550 български артисти и 800 епизодика вземат участие в тях.

Победителите в първите  ще бъдат наградени на особено събитие. Феновете, взели участие в класацията, ще имат опцията да видят своите обичани звезди онлайн, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде определен да връчи премията на звездата, за която е дал своя глас.

Цялата информация за спечелилите във всяка категория може да откриете
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР